Iets voor jou?

De 8 Uren van de Oosterschelde is een spannende sportieve en op strategie gerichte zeilwedstrijd op de Oosterschelde met max. 85 schepen. Dé unieke zeilwedstrijd voor Orc, VkSJ, Old gaffers, ongemeten en duo handed. Je bepaalt zelf je startplaats uit de vier mogelijkheden: Krabbenkreek, De Val, Zandkreek of Bergse Diepsluis. Je bepaalt zelf de route op basis van de opgegeven rakken, waarbij ieder rak slechts 2x gevaren mag worden. De finish is voor de haveningang bij Sint Annaland. Winnaar is het jacht dat in zijn klasse de hoogst gemiddelde snelheid (= gevaren afstand/berekende tijd) heeft behaald, gecorrigeerd op rating.

Meemaken = meedoen

Voor slechts 37,50 euro per schip doe je mee aan de 29e editie van de 8 Uren van de Oosterschelde, dit is inclusief een ligplaats in de jachthaven van Sint-Annaland van zaterdag op zondag. Uiteraard mogen het diner en het feest niet ontbreken. Voor slechts €25,- per persoon bij voorinschrijving en afrekening krijg je een heerlijk diner op de jachthaven.

Het programma

10:00

Start op een van de vier startplaatsen op de Oosterschelde.

10:00 – 18:00

Zoveel mogelijk mijlen varen

18:00

Finish voor het clubhuis van WSV Sint-Annaland

WSV Sint-Annaland

De 8 Uren van de Oosterschelde wordt georganiseerd uit naam van watersportvereniging Sint-Annaland. De jachthaven van Sint-Annaland is prachtig gelegen tussen de Oosterschelde en de Grevelingen. De Krabbenkreek biedt een goede en beschutte ankerplaats temidden van de natuur in een omgeving waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.